Peplink UBR

Peplink UBR

Peplink UBR 2560 1710 SD-WAN

Ubrytelig tilknytning til din arbeidsplass og hjemmekontor.
Peplink UBR LTE er en «alt-i-et»-WAN-løsning og er en ferdig-konfigurert «plug-and-play»-enhet klar til bruk rett ut av boksen.

Uslåelig prestasjon

Skaff deg internett og Wi-Fi med høy hastighet, selv i område med dårlig dekning. Løsningen vil også forbedre all eksisterende internett tilknytning. Med en forsterkningantenne gir denne løsningen en svært stabil internett tilgang.

Smart kombinasjon av alle WAN-lenker og 4G

Ta i bruk din eksisterende internetttilgang gjennom for eksempel din fiber linje og flere 4G-abonnement fra en eller flere operatører.

Bruk valgfri applikasjon hvor som helst

Løsningen støtter alle bedrifts applikasjoner, som video, VPN og VoIP. Her kan du arbeide hjemme ifra og ha tilgang til alle applikasjoner, tjenester og verktøy som du ellers ville hatt på kontoret.

Arbeid hjemmenifra
med stabil
oppkobling

Bygget for å gi ubrytelig oppkobling. Rett ut av esker gir UBR deg SpeedFusion-funksjonalitet, FusionHub-lisenser og nettlesebar SD-WAN-håntering med InControl. Dra nytte av en stabil og sikker oppkobling med 2x LTE, Wi-Fi og internett.

Unngå at din familie avbryter arbeidsdagen din

Enheten gir mulighet for å håndtere hvordan enheter knytter seg til internett. Ved å gi ulik tilgang til hvordan enheter skal knytte seg til nettet, enten gjennom 4G og/eller internett. Familien kan derfor bruke en annen tilgang enn deg, slik at du kan arbeide uten forstyrrelser.

Profesjonell hjemmekontor

Hvis du sitter å arbeide hjemme trenger du en pålitelig høyhastighets tilgang til internett for å kunne være effektiv, og rekke over det samme arbeidet som du normalt skulle gjort. Med Peplink UBR får du støtte for VoIP, VPN og videokonferanser.

Har du spørsmål om hvordan våre løsninger kan hjelpe din bedrift? Ta gjerne kontakt med oss.

Systemdesign

Video

Webinar fra Peplink
I dette webinaret presenterer Peplink noen løsninger for mobil oppkobling. Webinaret er på ca. 15 minutter og gir en god oversikt på Peplink sine produkter for distanse- og remote arbeid.

Midlertidig kampanje – få SpeedFusion gratis i 90 dager.

Akkurat nå sitter mange av oss hjemme. Vi trenger tilgang til internett for å nå kontoret, men internettet hjemme er ikke alltid like pålitelig. Nå finnes det en kostnadseffektiv løsning på dette problemet. Om du allerede eier et Peplink-produkt vil vi gi deg gratis SpeedFusion i 90 dager for at du skal kunne arbeide hjemmefra uten ekstra kostnader.

For å gjør dette mulig forbereder Peplink en spesiell firmware for alle Balanse/Max/Surf SOHO-enheter. Kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller er interessert i mer informasjon gjeldende UBR, kan du fylle ut skjemaet så vil noen fra oss kontakte deg.