Peplink PDX Pelicase

Peplink PDX Pelicase

Peplink PDX Pelicase 2560 1810 SD-WAN

PDX er en «alt-i-ett» koffert for umiddelbar og ubrytelig mobil bredbåndtilknytning. Trenger du en pålitelig bredbåndløsning som fungere i alle situasjoner er dette løsningen for deg. Perfekt ved midlertidige situasjoner som ved for eksempel feltsykehus, baser osv.

  • Høy kapasitet, med opp til 500 brukere tilknyttet samtidig.
  • WAN og LAN-porter for kabeltilknytning.
  • Integrert antenne for LTE Mimo, Wi-Fi & GPS.
  • Muligheter til innebygget UPS-batteridrift for kontinuerlig drift opp til 9 timer.
  • En profesjonell og robust enhet med støtte for VPN.
  • Muligheten for last balansering over samtlige tilgjengelige WAN.
  • En robust koffert.

Bygget for Offentlig sikkerhet og sertifisert av FirstNet

Pelicase-løsningen PDX gir en mobil og rask distribusjon av SD-WAN. En robust, kraftfull og lett håndterlig løsning som kan bruker av både Politiet, Forsvaret, redningstjenesten og sykehus. PDX gir en enestående prestasjon og intelligent last balansering fra alle dine tilknytninger ved hjelp av Bandwidth Bonding, som kombinerer alle tilknyttede bredbånd.

Umiddelbar oppkobling for feltsykehus

PDX gir deg en umiddelbar oppkobling og tilgjengelighet. Ved å kombinere båndbredde på opp til 4x Gigbit LTE-tilknytning kan du raskt og pålitelig utføre ditt oppdrag uansett hvor du befinner deg. Med denne løsningen kan du raskt og sikkert sende pasientinformasjon, data for prosjekt, e-poster, planer og tegninger mellom personell og kontor.

Stor gevinst

De integrerte antennen har en høy forsterkning for 4G-signaler og gir sterke Wi-FI-signaler. PDX kan også brukes sammen med vårt sortiment av eksterne antenne som gir ekstremt høy forsterkning i områder med lave signaler.

Support

Bransjeledende fjernsupport, kontroll, rapportering og muligheter for overvåkning. PDX kan håndtere, overvåke og supporteres fra distanse via oss.

Mer enn bare en koffert

Montert i PDX sitter en Pepwave MAX 4G-ruter. MAX 4G er en trådløs og robust SD-WAN-ruter. Denne ruteren er brukt globalt av bedrifter, myndigheter, mediehus, banker, redningstjenester og flere andre. MAX HD4 MBX er en funksjonell mobil ruter som gir pålitelig oppkobling for alle distribusjons scenarioer. Ruteren støtter opp til 500 brukere og 500 Mbps AES256 militærklassifisering, kryptert dataoverføring og har en total ruteroverføring på 2,5 Gbps, noe som gir deg godt med båndbredde for Gigabit Ethernet.

Quad 4G LTE mobilløsning

Quad Cellular Modem og redundante SIM-kortplasser lar deg ta i bruk opp til fire ulike leverandører av mobiltelefon for Bandwidth Bonding, beskyttelse av data eller for å forhindre dekning problemer.

Plug and Play-tilknytning uten installasjon

Umiddelbar tilgang til Wi-Fi, ethernet og PoE kun ved å gi strøm til PDX`en.

Bandwidth Bonding og Seamless Failover

Bandwidth Bonding-teknologien kobler alle tilknyttede båndbredder i en superrask SD-WAN-tunnel.

Robust og mobil Pelicase

PDX bygget i en robust Pelicase-koffert, noe som gjør at den både er ekstrem holdbar, men samtidig mobil. Pelicase-kofferten kan låses for å beskytte enheten.

FusionHub

FusionHub bruker for å koble sammen dine enheter fra Peplink med ditt datasenter. Dette vil bidra til å utnytte systemet til maksimal kapasitet. FusionHub kan installeres i de fleste VM-miljø (AWS, VMware, Citrix XenServer, Oracle VirtualBox og Microsoft Hyper-V). Ved å lage en SpeedFusion-tunnel får man en sikker VPN-link mellom tilknyttede brukere og datasenteret. Det er behov for FusionHub for å sette opp en støtte for SpeedFusion.

Skalerbar løsning

Om organisationen behöver flera väskor är det möjligt att skala upp samma installation av FusionHub att ansluta även mot dessa.*

* Licenser i nivåer efter antal anslutna enheter: 1 (Gratis), 5, 20, 100, 500, 1000

Exempel

Eksempelløsning 1 – Med SpeedFusion VPN

Eksempelløsning 1 – Med IPSec VPN

InControl2 – sentralt managementverktøy

Utover å konfigurere enhetene lokalt på en tradisjonell måte, finnes det skybasert verktøyet InControl2. Dette verktøyet gir full oversikt på samtlige av dine enheter. InControl2 har et intuitivt, men kraftfullt grensesnitt hvor det er mulig å konfigurere flere enheter samtidig.

For alle mobile rutere inngår det full tilgang til det sky-baserte konfigurasjonsverktøyet InControl2 under garantitiden.

For organisasjoner med krav om «on-prem» finnes det muligheter for å installere managementverktøyet lokalt (lisensiert software) i de vanligste VM-miljøene.

Video

Webinar fra Peplink
I dette webinaret presenterer Peplink noen løsninger for mobil oppkobling. Webinaret er på ca. 15 minutter og gir en god oversikt på Peplink sine produkter for distanse- og remote arbeid.

Midlertidig kampanje – få SpeedFusion gratis i 90 dager.

Akkurat nå sitter mange av oss hjemme. Vi trenger tilgang til internett for å nå kontoret, men internettet hjemme er ikke alltid like pålitelig. Nå finnes det en kostnadseffektiv løsning på dette problemet. Om du allerede eier et Peplink-produkt vil vi gi deg gratis SpeedFusion i 90 dager for at du skal kunne arbeide hjemmefra uten ekstra kostnader.

For å gjør dette mulig forbereder Peplink en spesiell firmware for alle Balanse/Max/Surf SOHO-enheter. Kontakt oss for mer informasjon.

ModellPeplink PDX
Antal 4G-modem4
Wi-Fi802.11ac/a/b/g/n
1166 Mbps 2×2 MIMO Wi-Fi WAN och/eller AP
Samtidig Dual-Band
WAN & LAN-portarWAN: 2x GE LAN: 7x GE
Throughput2,5Gbps
TeknologiLastbalansering og pålitelig sesjoner (Støtte for VoIP)
BandwidthBonding (sammen med FusionHub)
StrømforsyningDC: 12V - 56V, AC: 100V – 240V, 38W Max
Vekt13kg
Dimensjoner500 x 375 x 195 mm
sertifisert ruterFCC, CE, RoHS, RCM, E-Mark, PTCRB
Shock and Vibration Resistance: EN 61373:1999 IEC 61373:1999
Railway Applications: EN 50155
Electromagnetic Compatibility: EN 61000

Kontakt oss

Har du spørsmål eller er interessert i mer informasjon gjeldende PDX, kan du fylle ut skjemaet så vil noen fra oss kontakte deg.