Teknologi

Northcom sin høyteknologiske

og driftssikre produkter

Høy IP-klassifisering

Robuste enheter

Northcom tilbyr solide og robuste produkter, hvorav flere har IP67- og høy produktklassifisering for å takle tøffe forhold. Produktene kan stå imot støv, vibrasjoner og hardt vær. Dette gjør systemet til et utmerket valg for industri, redningstjeneste og kristiske samfunnsoppdrag.

Vanntett

Støvsikkert

Robust

Høy sikkerhet

Kontinuerlig overvåking

Speedfusion

SpeedFusion-teknologien overvåker kontinuerlig alle tilknytninger og bytter mellom de etter behov, for å skape uavbrutt VPN-tilknytning. Dessuten binder SpeedFusion alle tilgjengelige bredbånd for uavbrutt og økt prestasjon for sanntid POS, video, VoIP og andre datakrevende nettverk.

Unngå pakketap

WAN-smoothing

Pakketap er den ledende årsaken for brudd og det kan skje i de mest kritiske øyeblikk. Under en videokonferanse med en kunde kan forsinkelser gjøre samtalen plagsomme da begge parter er ikke synkronisert. Under en direktesending kan en enkeltstående WAN-link  brytes, noe som gjør at verdifulle sekunder går tapt. Resultatet er frustrasjon og tapte muligheter. 

For å bekjempe pakketap kan man benytte SpeedFusion teknologien: WAN-smoothing. Ved hjelp av en intelligent algoritme bygger og leverer systemet redundante pakker i VPN-tunnelen. Bevæpnet med disse redundante pakkene kan den VPN-enheten som mottar signalet rekonstruere de tapte pakkene for å sikre at kommunikasjon forblir konsekvent.

Samtidig kommer WAN-smoothing til å gjøre et forsøk på å tildele trafikken til WAN-tilknytningen med laveste latens.

Utnytt bredbåndet

Bandwidth Bonding

Den patenterte SpeedFusion teknologien gir VPN som utnytter bredbåndet på opp til 13 WAN-tilknytninger. Man kan kombinere: Fiber,  MPLS, ADSL, 3G/4G/5G og andre linker som er tilknyttet hvor som helst i bedriften. Denne tilknytningen er budsjettvennlig, rask og lett å konfigurere for å være tilpasset alle nettverksmiljø og behov.

unngå kostbare driftsstans

Hot Failover

Med SpeedFusion Hot Failover opprettholdes det en sikker VPN-tunnel over alle tilgjengelige tilknytninger for å holde virksomheten igang selv om en tilknytningen faller ned. SD-WAN løsningen SpeedFusion Hot Failover retter trafikken direkte og sømløst til for ubrytelige konnektivitet og VPN-tilknytning.

Managementsystem

InControl 2 zero-touch deployment

Nettverksadministrasjonen krever konstant vedlikehold: standardisert konfigurering av enheter, overvåkning av nettverks status og preserende feilsøking. Med InControl 2 kan man utføre alle disse funksjonene for hele nettverket og fra valgfri nettlesere.

InControl 2 er Peplink sin skybaserte managementsystem. Når man er tilknyttet til sine enheter samles data sammen for å generer brukbare rapporter om alle aspekter av nettverket. På en enkelt skjerm kan man distribuere konfigurasjoner til alle eller noen valgte enheter. Er det behov for dypere kontroll kan fjerntilgang til adminstrasjonsgrensesnittet for alle enheter i nettverket opprettes. 

Ved hjelp av InControl 2 minimerer man konfigurasjons tiden, oppdateringtider, samt holder seg oppdatert om nettverks status og får aktivt hjelp å løse problemer raskt og effektivt.