Ny serie med 5G-løsninger

Ny serie med 5G-løsninger

Ny serie med 5G-løsninger 1800 1200 SD-WAN


Med vår 5G-løsning får du uavbrutt tilknytning hvor man enn befinner seg, noe som skaper helt nye forutsettinger for kontakt og oppkobling mellom mennesker verden over.


Dette er hva du får med 5G teknologi

Dekning uansett hvor du er, også med LTE

Våre 5G-løsninger inkluderer også LTE-funksjonalitet som sikrer at du holder kontakten selv når et 5G-signal ikke er tilgjengelig.

SpeedFusion-teknologi

Maksimer potensialet i 5G-tilkoblingen din med integrert SpeedFusion-teknologi.

Uavbrutt forbindelse med 5G

SpeedFusion lar brukerne kombinere flere tilkoblinger for å danne en punkt-til-punkt-kobling, noe som gir en veldig robust og sikker tilkobling.

Maksimer ytelse og pålitelighet

5G kan levere raskere nedlastings- / opplastingshastigheter, svar
i sanntid og forbedret tilkobling, noe som gir bedrifter og forbrukere muligheten til å oppleve ny, innovativ teknologi.

Autonom kjøring / telekommunikasjon

5G autonom tilkobling gjør at kjøretøy kan holde kontakten, noe som øker sikkerheten, effektiviteten på veien og opplevelsen i bilen.

Kontorforbindelser

Gjennom flere WAN 5G-enheter kan Peplink gi en effektiv fiber failover-lenke til kontorer, noe som eliminerer nedetid.

Helsevesen

5G-klare løsninger sikrer en robust forbindelse som håndteres sentralt for kritiske næringer.


Produktserien

MAX Transit 5G – For lette brukere (Home-office, private brukere)

Transit 5G er en mobilruter designet med doble Wi-Fi-bånd som gjør at to uavhengige nettverk kan fungere samtidig, noe som reduserer overbelastning og interferens.

Balanse 310 5G – For kontorbrukere

Balance 310 5G balanserer et fast nettverk med 5G trådløs WAN med trafikkontroll gjennom SpeedFusion Cloud. En teknologi der forbindelser kontrolleres basert på applikasjonen, noe som reduserer datakast og trafikk.

MBX 5G – For de tyngste brukerne

MBX 5G er en mobilruter med overflødige SIM-kortspor og multiradio-funksjoner som gir hastighet og pålitelighet ved å kombinere det beste fra 5G og LTE.


5G-applikasjoner

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller er interessert i mer informasjon om Peplinks nye produktserie for 5G, fyll ut skjemaet og du vil bli kontaktet av en selger fra oss.