Om Peplink

Peplink er ledende

innen SD-WAN-løsninger.

Innovasjon

Innovative produkter og lidenskapelig kundetjeneste

Peplink er ledende innen SD-WAN-løsninger. Peplink sin SpeedFusion SD-WAN-ruter er distribuert rundt om i verden og hjelper tusenvis av kunde fra ulike bransjer å øke båndbredden, forbedre internett-forbindelsen og minske kostnader. Peplink sin komplette produktportefølje inneholder modeller for selskap i alle størrelser.

Peplink mener at innovative produkter av høy kvalitet og har en dyktig kundeservice som kan hjelpe alle til å oppleve en bedre internett. Det er derfor kunder rundt om i verden tar i bruk Peplink.

Peplink arbeider globalt med kontor i Nord Amerika, Europa, Midtøsten og Asia. Løsningen deres selger og støttes av distributører, systemintegratorer og strategiske partnere over hele verden.

Enkel håndtering

Gjør komplisert teknologi enkelt å bruke

Peplink er spesialisert på å gjøre komplisert teknologi enkel å bruke. Peplink sin egenutviklet VPN-teknologi som gjør det mulig for kunder å konfigurere kompliserte Multi-Connection, Multi-Site Wide Area Network med bare noen få klikk. InControl 2, Peplink sin skybaserte overvåkning- og håndteringsplattform, gjør det mulig for bedriftskunder å håndtere tusentals enheter via et grensesnitt.

Bransjer

Peplink har produkter for alle markeder og flere ulike bransjer

Peplink sin brede portefølje av SD-WAN-løsninger som passer de fleste marked som for eksempel Public Safety, sykehus og ambulanse, broadcast, fergetransport, kollektivtransport med mer.

Public Safety

Redningstjenesten trenger stabil tilknytning for å opprettholde oppdragskritisk kommunikasjon. SpeedFusion SD-WAN kombinerer kommersiell LTE-nettverk med privat LTE-nettverk. Resultatet er det beste fra to verden: optimal dekning, høy pålitelighet og bredbånd.

Sykehus

Bruk Peplink-ruteren for å kombinere bredbånd fra flere mobilnett-tilknytning i ambulansen. Dette gir leger muligheten til å se vitale tegn og veilede ambulansepersonalet med hva som kan være livsnødvendig informasjon i den prehospitale-fasen.

Broadcasting

Når det gjelder live-eventer er hvert sekund kritisk. Med Papwave MAX kan man kombinere flere mobile tilknytninger, slik at hvert øyenblikk kan fanges uavbrutt. Trenger du å beskytte din sending mot effektene av bakketap? Bruk Peplink sin WAN-utjevningsteknologi for å rekonstruere tapt pakke.

Fra bloggen

Northcom har levert komplett nettverksløsning til Boreal 2560 1628 SD-WAN

Northcom har levert komplett nettverksløsning til Boreal

Trygt internett er en nøkkel for å drive transport langs norskekysten. Boreal valgte Northcom som sin leverandør av tilnærmet ubrytbar nettilgang. – Cybersikkerhet er svært…

Ny serie med 5G-løsninger 1800 1200 SD-WAN

Ny serie med 5G-løsninger

Med vår 5G-løsning får du uavbrutt tilknytning hvor man enn befinner seg, noe som skaper helt nye forutsettinger for kontakt og oppkobling mellom mennesker verden…

Peplink UBR 2560 1710 SD-WAN

Peplink UBR

Ubrytelig tilknytning til din arbeidsplass og hjemmekontor. Peplink UBR LTE er en «alt-i-et»-WAN-løsning og er en ferdig-konfigurert «plug-and-play»-enhet klar til bruk rett ut av boksen.…

Peplink PDX Pelicase 2560 1810 SD-WAN

Peplink PDX Pelicase

PDX er en «alt-i-ett» koffert for umiddelbar og ubrytelig mobil bredbåndtilknytning. Trenger du en pålitelig bredbåndløsning som fungere i alle situasjoner er dette løsningen for…