CloudCase

CloudCase

CloudCase 1000 641 SD-WAN

CloudCase er en kraftfull, robust Wi-Fi-løsning som leveres i en kapslet, mobil koffert. Enhten gir rask distribusjon av LTE-, Wi-Fi- eller trådbundet internettilknytning og leverer pålitelig internett- og VPN-tilknytning hvor som helst.

  • Mobil ruter med doble SIM-kort for 4G/LTE.
  • WAN och LAN-porter for kabeltilknytning.
  • Integrert antenne for LTE Mimo, Wi-Fi & GPS.
  • Mulighet for innebygget UPS-batteridrift for kontinuitet.
  • En profesjonell og robust enhet med støtte for VPN.
  • Muligheten for last balansering over samtlige tilgjengelige WAN.
  • Robust og beskyttet kapsel.
Plug & play

CloudCase är enkel att driftsätta och kräver ingen installation. Strömsätt, slå på och CloudCase levererar tillförlitlig Wi-Fi.

Uslåelig prestasjoner

De integrerade antennerna med hög förstärkning kanaliserar 4G-signaler och ger starka Wi-Fi-signaler. CloudCase kan också användas ihop med vårt sortiment av externa antenner som ger extremt hög förstärkning i områden med mycket låga signaler.

Remote support

Branschledande fjärrsupport, kontroll, rapportering och övervakningsmöjlighet. CloudCase kan hanteras, övervakas och supporteras på distans av vår helpdesk.

FusionHub

FusionHub bruker for å koble sammen dine enheter fra Peplink med ditt datasenter. Dette vil bidra til å utnytte systemet til maksimal kapasitet. FusionHub kan installeres i de fleste VM-miljø (AWS, VMware, Citrix XenServer, Oracle VirtualBox og Microsoft Hyper-V). Ved å lage en SpeedFusion-tunnel får man en sikker VPN-link mellom tilknyttede brukere og datasenteret. Det er behov for FusionHub for å sette opp en støtte for SpeedFusion.

Skalerbar løsning

Om organisationen behöver flera väskor är det möjligt att skala upp samma installation av FusionHub att ansluta även mot dessa.*

* Licenser i nivåer efter antal anslutna enheter: 1 (Gratis), 5, 20, 100, 500, 1000

Exempel

Eksempelløsning 1 – Med SpeedFusion VPN

Eksempelløsning 1 – Med IPSec VPN

InControl2 – sentralt managementverktøy

Utover å konfigurere enhetene lokalt på en tradisjonell måte, finnes det skybasert verktøyet InControl2. Dette verktøyet gir full oversikt på samtlige av dine enheter. InControl2 har et intuitivt, men kraftfullt grensesnitt hvor det er mulig å konfigurere flere enheter samtidig.

For alle mobile rutere inngår det full tilgang til det sky-baserte konfigurasjonsverktøyet InControl2 under garantitiden.

For organisasjoner med krav om «on-prem» finnes det muligheter for å installere managementverktøyet lokalt (lisensiert software) i de vanligste VM-miljøene.

Video

Webinar fra Peplink
I dette webinaret presenterer Peplink noen løsninger for mobil oppkobling. Webinaret er på ca. 15 minutter og gir en god oversikt på Peplink sine produkter for distanse- og remote arbeid.

Midlertidig kampanje – få SpeedFusion gratis i 90 dager.

Akkurat nå sitter mange av oss hjemme. Vi trenger tilgang til internett for å nå kontoret, men internettet hjemme er ikke alltid like pålitelig. Nå finnes det en kostnadseffektiv løsning på dette problemet. Om du allerede eier et Peplink-produkt vil vi gi deg gratis SpeedFusion i 90 dager for at du skal kunne arbeide hjemmefra uten ekstra kostnader.

For å gjør dette mulig forbereder Peplink en spesiell firmware for alle Balanse/Max/Surf SOHO-enheter. Kontakt oss for mer informasjon.

ModellCloudCase UnoCloudCase Duo
Antall 4G-modem12
Wi-Fi2,4GHz 802.11b/g/n802.11ac/a/b/g/n 2×2 MIMO
WAN & LAN-portar1GbE (RJ45)Se Uno
Throughput< 100Mbps< 400Mbps
TeknologiLast balansering og pålitelig sesjoner (støtte for VoIP)Se Uno
Strømforsyning10-30VDC In 16W Max (eksternt batteri og intern UPS som ekstra utstyr)"
Vekt3kg"
Dimensjoner269 x 216 x 165 mm"
Sertifisert ruterFCC, CE, RoHS, E-Mark, IC"
Class I, Division II: Hazardous Locations"
RF Port Lightning Immunity: ITU-T K.20 (+/- 1.5 kV)"
EN 61373:1999 IEC 61373:1999 : Shock and Vibration Resistance"
EN 50155: Railway Applications"
EN 61000: Electromagnetic Compatibility"

Kontakt oss

Har du spørsmål eller er interessert i mer informasjon gjeldende CloudCase, kan du fylle ut skjemaet så vil noen fra oss kontakte deg.