SD-WAN – broen mot 5G

SD-WAN – broen mot 5G

SD-WAN – broen mot 5G 2560 1532 SD-WAN

SD-WAN – en bro mot 5G som også gir nye muligheter for 4G

En SD-WAN kan gi økt prestasjon og tilgjengelighet for en mobilbasert virksomhet som tar i bruk 4G-tilknytning. SD-WAN gir mobilbaserte applikasjoner nye bruksområder og mulighet, som for eksempel blålysetaten, baseindustri og broadcast.

Neste generasjons mobilnett, 5G, lanseres nå over hele verden. Høy kapasitet sammen med 5G sin unike arkitektur gjør det mulig å nå nye bruksområder og forbedre produktiviteten for mange organisasjoner. 5G kommer til å mangedoble mulighetene innen SD-WAN og gi teknologien en ytterligere boost. Med det sagt, finnes det store fordeler både på kostnad og prestasjons-siden for 4G-teknologien. Man kan si at SD-WAN gir grunnmuren for å kunne levere en kraftig prestasjon, sikker og pålitelig mobil oppkobling for organisasjoner.

Et bedriftsmarked for fremtiden

Vi i Northcom ønsker å være din foretrukne leverandør for mobile bredbåndløsninger. Både vi og resten av vårt konsern vil være din partner og rådgiver i hvordan din bedrift kan utnytte denne teknologien på best mulig måte. Vi tilbyr unike løsninger for hver enkelt kunde, med stabile og sikre mobil oppkoblinger.

Ta kontakt
med vår SD-WAN avdeling

Northcom har en svært kompetent avdeling for SD-WAN. Vi ønsker å tilpasse hver enkelt kunde sitt behov, slik at vi kan levere en så god løsning som mulig og lære av din problemstilling. Ta kontakt med oss om du har en utfordring til oss.

Mobile SD-WAN-løsninger

Visjonen er å forenkle IT-virksomheten for kunder ved å levere en kraftig, sømløs oppkobling som er enkel å ta i bruk. Vi ønsker å levere noe som er enda sikrere enn det tradisjonelle nettverket. Det som utmerker VHF Group er vår bakgrunn i radiokommunikasjon. Vi retter oss inn mot mobile tilpasninger av SD-WAN-løsninger hvor bruksområdet krever en dyp forståelse for mobilnett, robuste og solide produkter som skal kunne prestere i tøffere forhold enn kommersielle løsninger.