Fra Hytera Road Team til Team Peplink

Fra Hytera Road Team til Team Peplink

Fra Hytera Road Team til Team Peplink 2500 1631 SD-WAN

Vi vinner sammen!

Hytera Road Team har bidratt med å sette Hytera på kartet i Norden siden 2017, samme som Team Sepura gjorde tidligere. Under perioden har sykkellaget hatt hele 99 seire, hundretalls av pallplasser, 8 norske og nordiske mester, og en verdensmester.

Det har vært en fantastisk reise, hvor «vi vinner sammen» alltid har vært det grunnleggende. Dette stemmer godt overens med hvordan vi eller tenker og vil handle internt i VHF Group, også mot våre kunder og leverandører. Vi vil derfor fortsette engasjementet med sykkellager, nå sammen med Peplink.

Team Peplink er en strategisk satsing for å ytterligere styrke Peplink sitt varemerke mot de nordiske og europeiske markedene. VHF Group er en stolt distributør av Peplink, som med sine robuste produkter kommer til å være en viktig komponent inn i fremtidige systemløsninger som vi kommer til å bygge for våre kunder.

Fred
Voldset

Fred Voldset, teamledare for Team Peplink: ”Vi er svært glade for å kunne fortsette samarbeidet med VHF Group og å kunne delta i utviklingen av Peplink. Vi har hatt tre fantastisk år med Hytera, med resultater på nivå med våre tøffeste mål. Nå er det nye ambisjoner og mål som gjelder, og vi ser frem mot å kunne fortsette å vinne sammen med VHF Group og Peplink – som Team Peplink»

Morten Stomperud, VD for Northcom Solutions: ”Sykkellaget har gang på gang bevisst at de har evnen til å ikke bare prestere men også levere. Vi i Northcom Solutions er derfor glade for å kunne fortsette denne reisen, nå med Peplink. Vi håper på minst like gode resultater den kommende sesongen, og ønsker Fred og hans Team lykke til!»

Alex Chan, grunnlegger av Peplink: ”Fred og hans team har store prestasjoner bak seg, og vi er glade for å kunne støtte de i fremtiden. Ut ifra et business perspektiv ser vi dette som en god mulighet for Peplink og Northcom Solutions for å ytterligere styrke vårt varemerke i Norden.»